DIENSTEN

WEBSITE DESIGN | WEBSHOP DESIGN | SEO OPTIMALISATIE

Elementor Specialist

Elementor is één van de populairste webdesign tools voor het WordPress Platform. Ik werk sinds het begin van Elementor al met deze uitgebreide tool en ken deze dan ook van A tot Z.

Wat het voordeel van Elementor is? Deze plugin bespaart enorm veel tijd in de aanbouw van de website, waardoor het voor jou veel geld bespaart. Een ander groot voordeel is dat je na oplevering zelf makkelijk aanpassingen kan doen aan content. Je hoeft dus niet voor iedere foto of tekst die gewijzigd moet worden een expert in te schakelen.

Wordpress Elementor Expert

WEBDESIGN EN REALISATIE

Het (gratis) platform WordPress is het meest gebruikte systeem voor het maken van websites en blogs. Met de juiste tools maak ik een zoekmachine vriendelijke website die bij jouw huisstijl past.

Webdesign Tekenpraktijk in Beeld

WEBSHOP DESIGN EN REALISATIE

Met de  combinatie van WordPress en de Woocommerce plug-in of Prestashop, bouw ik een webshop in jouw huisstijl  die voorzien is van de nieuwste technieken en trends. Ook voorzie ik de webshop van een betaal- en verzendsysteem die grotendeels geautomatiseerd is. Je kunt direct beginnen met verdienen!

Webdesign Gerbing Verwarmde kleding

Kennis maken

Even kennis maken en daarna de wensen bespreken voor de nieuwe website of webshop.
STAP 1

Eerste opzet

Een ruwe opzet wordt getoond en in overleg wordt de website verder uitgedacht en besproken.
STAP 2

Perfectioneren

De website wordt geperfectioneerd voor een goed design op alle apparaten.
STAP 3

Lanceren

De website kan worden gelanceerd. Aanpassen van content blijft op ieder moment mogelijk.
STAP 4

HOSTING

Een snelle en betrouwbare hosting voor je website en domeinnaam is belangrijk. Je wilt immers niet dat je website onbereikbaar is. Ik bied de mogelijkheid je website te hosten via de SterkInWeb server. Een stabiele en betaalbare server waar je op kunt vertrouwen.

€99,95 excl. BTW per jaar

SEO OPTIMALISATIE

Heb je al een website die gebouwd is in WordPress? Dan help ik je graag om beter vindbaar te worden. Tijdens het optimaliseren van de website wordt gedacht aan alle SEO technieken om je website hoger in Google te laten scoren.

Social Media Assistent

Herken je dit? Je wil graag actief zijn op Social Media maar iedere week denk je…weer niet gelukt! 

Ik help je graag met het maken, bedenken en plannen van berichten en verhalen op onder andere Facebook, Instagram, Linkedin en Google.

Samen maken wij er iets moois van!

Neem vandaag nog contact met mij op 🙂

TEKSTEN SCHRIJVEN

Een website met een goede pakkende tekst is belangrijk om potentiële klanten te informeren en te overtuigen dat jouw dienst het beste is. Ook voor Google zijn goede teksten een must om te kunnen scoren in de grote zoekmachine.

Diede is content creator en neemt dit werk graag uit handen. Ze voorziet jouw website van op maat gemaakte teksten voor ieder type publiek. Niet alleen voor websites en webshops is ze inzetbaar, maar ook voor andere reclame doeleinden helpt ze jouw bedrijf een stap verder. Vraag gerust naar de mogelijkheden.