WEBDESIGN IN PUTTEN

MET ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Je hebt mijn website via internet gevonden, het bewijs dat ik je kan helpen om vindbaar te worden!

WEBSITE LATEN BOUWEN IN GARDEREN?

Woon je in Putten en ben je op zoek naar een webdesign bedrijf die jouw website bouwt? Ik help je graag! Ik maak full responsive websites in de huisstijl van je bedrijf die SEO geoptimaliseerd zijn voor online vindbaarheid. Eerst moeten potentiële klanten je bedrijf online vinden, daarna aanschouwen ze pas je mooie website.

Webdesign Sterk In Web Garderen
Elmar Kommer

EVEN VOORSTELLEN..

Mijn naam is Elmar Kommer. Ik was 11 toen ik het maandblad “Zo zit dat” van mijn moeder kreeg en hier stond een minicursus “hoe start ik een eigen website” in. Kladblok werd geopend en ik ging met de HTML taal aan de slag. Sindsdien is de interesse en gedrevenheid om goede websites te bouwen nooit meer verdwenen.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd (en nog steeds) om mijzelf te verbeteren en te specialiseren in de combinatie webdesign en vindbaarheid.

Ik focus me vooral op ondernemingen die een informatieve website hebben naast hun fysieke winkel of werkzaamheden. Ondernemers die het bedrijf netjes en verzorgd willen presenteren aan de wereld met de juiste uitstraling en informatie.

EEN MOOIE WEBSITE OF EEN GOEDE WEBSITE?

Een site puur op uitstraling bouwen is in dit digitale tijdperk niet zo moeilijk meer. Je hebt tegenwoordig maar weinig kennis nodig om een website neer te zetten. Jij als kleine of grote ondernemer uit Garderen kunt dit misschien best wel zelf met kant-en-klare tools. Het probleem is alleen dat iedereen dit kan en je ondertussen 1000’en concurrenten hebt die ook hun diensten aanbieden.

Webdesign Spicedesk Spices

Ik maak een mooie website EN een website die vindbaar is in Google

Webdesign Dartsactueel

STRUCTUUR IS BELANGRIJK

De binnenkant van je online visitekaartje (die je niet ziet) is het meest belangrijke van alles. Je kunt dus een hele mooie website hebben, maar als het achterliggend niet klopt dan heb je eigenlijk niets aan het mooie ontwerp. Als je een dienst zoekt, dan doet vrijwel iedereen dit in Google en daar moet je dan ook zo hoog mogelijk ranken!

MODERN WEBDESIGN

Ik bouw alle websites in WordPress. Dit “open source” platform is gratis en loopt altijd voorop als het gaat om de modernste technieken. De website wordt goed beveiligd (SSL) en je kunt achteraf zelf aanpassingen doen aan teksten en afbeeldingen. Met de juiste tools zorg ik ervoor dat je website straalt en dat deze gebruiksvriendelijk is voor pc, tablet en telefoon. Alles wordt tot in de puntjes bewerkt zodat Google je goed weet te vinden.

Achteraf zorg ik ook graag voor het onderhoud van de website en help ik je graag bij het verbeteren van je online visitekaartje. Als we samen aandacht blijven geven aan de website dan wordt je website next level!

webdesign voor mobiel, tablet en pc

VRAAG VRIJBLIJVEND

We kunnen de mogelijkheden bespreken en eventueel een offerte opmaken voor een nieuwe of vernieuwde website.

Ik kom graag naar het bedrijf in Putten om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te maken. Bekijk hier alvast mijn portfolio!