Wat wij doen

en dat vinden wij leuk!

HET BEGINT MET EEN GOED WERKENDE WEBSITE

Veel afnemers zoeken via Google naar bedrijven, producten, diensten, etc. Een website over jouw producten en/of diensten is daarom onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat je website vindbaar is, klopt en aantrekkelijk er uit ziet. Nu horen wij veel ondernemers zeggen: “Mijn website is niet belangrijk, wij hebben genoeg werk”. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws, maar vaak zoeken klanten alsnog naar jouw website voor meer informatie. Daarnaast veranderen tijden soms en heb je over twee jaar misschien wel te weinig werk. Op tijd je website in orde maken is daarom erg belangrijk. Ook omdat Google even tijd nodig heeft om je website goed te indexeren.

Webdesign

Bij een nieuwe website hoort ook een mooi webdesign dat in lijn is met jouw huisstijl. Wij bouwen een stevige fundering voor jouw website. Met deze basiselementen kun je je website oneindig ‘uitbouwen’. Je krijgt tussendoor regelmatig de gelegenheid om je mening, kritiek en ideeën met ons te delen. Zo maken wij er samen iets moois van! 

De websites van Sterk In Web zijn heel simpel om bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen zelf aan te passen.

Content

Het belangrijkste van je nieuwe website is het verhaal en de informatie over jouw bedrijf. Dat is namelijk de trigger waarom iemand jouw website bezoekt. Sterk In Web zorgt ervoor dat bezoekers via duidelijke menuknoppen naar de juiste pagina worden geleid. Ook worden er op verschillende plekken de mogelijkheid gegeven om contact op te nemen. 

 

De complete inhoud van je nieuwe website is zelf gemakkelijk en snel aan te passen.

Zoekmachine optimalisatie

Met alleen een mooi design en teksten wordt je niet optimaal gevonden op het internet.  Sterk In Web zorgt voor een website die volledig is geoptimaliseerd voor SEO (Search Engine Optimization). Een zoekmachine zoals Google wilt graag weten hoe je website werkt en wat je te bieden hebt. Met de juiste tools en invulling zorgen we ervoor dat zoekmachines jouw website begrijpen. 

 

Ook zorgen wij ervoor dat jouw website aangemeld is bij alle services van Google, zoals Google Analytics! Je kunt zelf 24/7 meekijken naar alle informatie over de bezoekersstromen.

SSL & Moderne server

Als wij een website voor jou realiseren, is domeinnaam hosting op de server bij Sterk In Web sterk aan te raden. Onze servers zijn snel, veilig en altijd up-to-date. Ook is de server prijstechnisch concurrerend met soortgelijke hosting partijen. Je betaald dus nooit teveel.

Een server werkt hetzelfde als je eigen computer en daar kan nog weleens iets mis gaan. Wij kunnen eventuele problemen altijd snel voor je oplossen. Daarnaast is het voor ons geen probleem om tussentijds instellingen te wijzigen mocht dit nodig zijn. Wij hebben complete toegang tot alle lagen van de server.

Elementor Plugin

Voor jouw website gebruiken wij de Elementor plugin. Elementor is een programma waarmee je een website met een drag & drop-editor in elkaar kunt zetten. Het een gebruiksvriendelijke tool en bespaart enorm veel tijd in het bouwen van de website. 

Een ander groot voordeel is dat je na oplevering zelf makkelijk aanpassingen kan doen. Voor het wijzigen van een tekst of afbeelding hoef je dus geen expert in te schakelen.

JA, IK WIL EEN GOED WERKENDE WEBSITE! 😀

Producten verkopen via een webshop

Ben je winkelier en verkoop je veel producten vanuit je eigen winkel of bedrijf? Dan is het hebben van een webshop een uitgelezen kans voor meer verkopen. Op het internet zijn miljoenen klanten actief. En met een webshop ben je niet afhankelijk van een locatie of land. Hierdoor kun je overal vandaan pakketten verzenden. Nu hoor ik je zeggen, nog meer werk, waar haal ik de tijd vandaan!? Met de juiste automatisering kost een webshop weinig tijd en heb je er relatief weinig werk aan. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw winkel online! Niet alleen voor winkeliers zijn wij een goede partner, ook voor gemotiveerde starters met een goed idee zijn wij de juiste partij. 

 

We kunnen je een compleet pakket aanbieden; van een kloppend webdesign tot aan zoekmachine optimalisatie.

Design en structuur

Bij een webshop komt veel meer kijken dan bij een ‘informatie’ website. Op een webshop wil je bezoekers snel tot klanten maken. De weg die bewandelt moet worden van kijker naar koper moet snel en duidelijk zijn. Daarnaast moet er een overzichtelijk beleid zijn over onder andere verzending, betaling en voorwaarden.  Sterk In Web vergeet niets wat noodzakelijk is en we denken graag met je mee.


Natuurlijk ziet jouw webshop er woest aantrekkelijk en betrouwbaar uit.

AUtomatisering

Een webshop runnen kan veel tijd kosten, maar dit hoeft niet perse. Door het automatiseren van bijvoorbeeld betalingen, facturatie en verzendingen, kun je veel tijd besparen. Daarnaast zijn er tal van andere automatiseringen en oplossingen mogelijk. Wij denken graag mee over jouw automatiseringsmogelijkheden!

JA, IK WIL EEN GOED WERKENDE WEBSHOP! 😀

Je hebt (al) een website of webshop. en nu?

Nu je een nieuwe website of webshop hebt, is het van belang dat bezoekers je online kunnen vinden. Je zult merken dat dit niet zomaar vanzelf gaat. Wij houden tijdens het maken van de website daarom rekening met alle zoekmachine vriendelijke aspecten. Maar om echt stappen te maken, is er mogelijk meer nodig. Afhankelijk van je doelen en verwachtingen van je website, bieden wij diverse aanvullende diensten aan die jouw website een stap verder kunnen helpen.

Landingspagina's

Een goede manier om online gevonden te worden, is om binnen je webshop of website gericht content te schrijven. Dus een hele pagina te wijden aan één specifiek onderwerp, product of dienst. Dit noemen we ook wel landingspagina’s. Deze pagina’s zijn bij een normaal bezoek niet direct zichtbaar, maar ‘draaien’ op de achtergrond. Deze pagina’s worden goed opgepikt door zoekmachines wanneer iemand gericht op het betreffende onderwerp zoekt. Wij creëren landingspagina’s in de stijl van je website en automatiseren deze waar mogelijk voor het beste resultaat.

BLogs

Blogs zijn de manier om meer content toe te voegen aan je website. Je kunt met een blog heel gericht op bepaalde onderwerpen scoren in de zoekmachine resultaten. Voor een zoekmachine zoals Google is het belangrijk dat een blog een waarde heeft. Dit bekent dat de inhoud van de blog waardevol dient te zijn voor de lezer.  

 

Bij het schrijven van een blog komt veel meer kijken dan alleen een de tekst schrijven.  Sterk In Web creëert blogs over onderwerpen die jouw bedrijf betreffen, en die interessant zijn voor jouw doelgroep. 

SOcial MEdia

Vrijwel iedereen is lid van een social media platform. Denk aan Facebook, Instagram of Twitter. Wij helpen je graag bij het bedenken, maken en posten van berichten (en verhalen) via je eigen social media pagina(‘s). Je kunt zelf bepalen hoe vaak wij iets voor je plaatsen. We kunnen op alle platformen actief zijn. Voor alle posts hanteren wij dezelfde huisstijl. 

 

Een platform dat nog eens onderschat wordt, is ‘Google Mijn Bedrijf’. We maken graag een bedrijfspagina inclusief posts voor je aan.

WIj komen graag met je in contact

Zijn wij de partner die je zoekt? We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden. Omdat je overdag misschien al druk genoeg bent, is het ook mogelijk om in de avond een (bel)afspraak te maken. 

 

Vul het formulier in en wij bellen of e-mailen je zo snel mogelijk terug.

Formulier