Over Sterk In Web

Ons verhaal

Van hobby naar werk

Sterk In Web is door een ‘uit de hand’ gelopen hobby opgericht in 2019. En waar een bedrijf ontstaat vanuit een hobby, heerst altijd passie en liefde voor het vak. We leveren pas werk aan, wanneer wij tevreden zijn. Hierdoor ontstaan er mooie resultaten voor jou als klant. Je hebt bij ons altijd contact met Elmar. Elmar is een echte wizkid op het gebied van websites. Hij begeleidt je gedurende het hele project. Door zijn brede netwerk aan professionals zorgt hij ervoor dat iedere klus te klaren valt.Over Elmar (oprichter)

Mijn naam is Elmar Kommer, eigenaar van Sterk In Web. Ik was 11 jaar oud toen ik het maandblad ‘Zo zit dat’ van mijn moeder kreeg. Hierin stond een minicursus: “hoe start ik een eigen website” in. Ik opende Kladblok direct en ik ging met de HTML taal aan de slag. Sindsdien is de interesse en gedrevenheid om goede en mooie websites te maken nooit meer verdwenen. De passie werd zo groot dat ik er mijn werk van heb gemaakt.

Elmar heeft diverse opleidingen gevolgd (en nog steeds) om zichzelf steeds verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan webdesign en vindbaarheid.

Samenwerkingen

Voor maximale kwaliteit en het beste resultaat, maakt Sterk In Web gebruik van een  netwerk aan professionals. In overleg met Sterk In Web wordt er bepaald voor welk onderdeel of onderdelen je extra wilt investeren. Sterk In Web onderscheidt zich door hun brede kennis op het gebied van design, vindbaarheid en verkopen via website en webshop.

Ben jij zelf een professional die zich wilt aansluiten bij het netwerk van Sterk In Web? Neem dan gerust contact met ons op.

WIj komen graag met je in contact

Zijn wij de partner die je zoekt? We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden. Omdat je overdag misschien al druk genoeg bent, is het ook mogelijk om in de avond een (bel)afspraak te maken. 

 

Vul het formulier in en wij bellen of e-mailen je zo snel mogelijk terug.

Formulier