Webdesign in Uddel

Mogen wij jouw bedrijf professioneel en verzorgt op het internet plaatsen?

Het begint met een goed werkende website

Veel afnemers zoeken via Google naar bedrijven, producten, diensten, etc. Een website over jouw producten en/of diensten is daarom onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat je website vindbaar is, klopt en aantrekkelijk er uit ziet. Nu horen wij veel ondernemers zeggen: “Mijn website is niet belangrijk, wij hebben genoeg werk”. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws, maar vaak zoeken klanten alsnog naar jouw website voor meer informatie. Daarnaast veranderen tijden soms en heb je over twee jaar misschien wel te weinig werk. Op tijd je website in orde maken is daarom erg belangrijk. Ook omdat Google even tijd nodig heeft om je website goed te indexeren.

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar, ook in Uddel!

Webdesign

Bij een nieuwe website hoort ook een mooi webdesign dat in lijn is met jouw huisstijl. Wij bouwen een stevige fundering voor jouw website. Met deze basiselementen kun je je website oneindig ‘uitbouwen’. Je krijgt tussendoor regelmatig de gelegenheid om je mening, kritiek en ideeën met ons te delen. Zo maken wij er samen iets moois van! 

De websites van Sterk In Web zijn heel simpel om bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen zelf aan te passen.

Content

Het belangrijkste van je nieuwe website is het verhaal en de informatie over jouw bedrijf. Dat is namelijk de trigger waarom iemand jouw website bezoekt. Sterk In Web zorgt ervoor dat bezoekers via duidelijke menuknoppen naar de juiste pagina worden geleid. Ook worden er op verschillende plekken de mogelijkheid gegeven om contact op te nemen. 

 

De complete inhoud van je nieuwe website is zelf gemakkelijk en snel aan te passen.

Zoekmachine optimalisatie

Met alleen een mooi design en teksten wordt je niet optimaal gevonden op het internet.  Sterk In Web zorgt voor een website die volledig is geoptimaliseerd voor SEO (Search Engine Optimization). Een zoekmachine zoals Google wilt graag weten hoe je website werkt en wat je te bieden hebt. Met de juiste tools en invulling zorgen we ervoor dat zoekmachines jouw website begrijpen. 

 

Ook zorgen wij ervoor dat jouw website aangemeld is bij alle services van Google, zoals Google Analytics! Je kunt zelf 24/7 meekijken naar alle informatie over de bezoekersstromen.

SSL & Moderne server

Als wij een website voor jou realiseren, is domeinnaam hosting op de server bij Sterk In Web sterk aan te raden. Onze servers zijn snel, veilig en altijd up-to-date. Ook is de server prijstechnisch concurrerend met soortgelijke hosting partijen. Je betaald dus nooit teveel.

Een server werkt hetzelfde als je eigen computer en daar kan nog weleens iets mis gaan. Wij kunnen eventuele problemen altijd snel voor je oplossen. Daarnaast is het voor ons geen probleem om tussentijds instellingen te wijzigen mocht dit nodig zijn. Wij hebben complete toegang tot alle lagen van de server.

JA, IK WIL EEN GOED WERKENDE WEBSITE! 😀

Ik heb een bedrijf in Uddel of omgeving en wil beter op internet gevonden worden.

WE MAKEN JOUW ONDERNEMING AANTREKKELIJK ONLINE!

Welkom bij Sterk In Web. Voor veel bedrijven zijn de mogelijkheden van het internet nog onbekend of soms onderschat. Door onze jarenlange ervaring met websites en webshops, helpen we jouw onderneming verder op het internet. Daarbij houden we altijd rekening met de gebruikerservaring van de online bezoeker. 

Wat wij precies doen? Jouw bedrijf professioneel en verzorgt op het internet plaatsen. Dit kan een mooi en goed geïnformeerde website of webshop zijn, maar ook duidelijke sociale media pagina’s of een goede Google vermelding. Allemaal activiteiten die belangrijk zijn voor jouw online succes. Bij Sterk In Web ben je ervan verzekerd dat jouw bedrijf altijd aantrekkelijk vertoont wordt online.


Tot snel!

Elmar Kommer – Eigenaar van Sterk In Web

WIj komen graag met je in contact

Zijn wij de partner die je zoekt? We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden. Omdat je overdag misschien al druk genoeg bent, is het ook mogelijk om in de avond een (bel)afspraak te maken. 

 

Vul het formulier in en wij bellen of e-mailen je zo snel mogelijk terug.

Formulier