Voorkom SPAM! 10 minuten e-mailadres

Delen
Delen
Delen
Email

Spam nieuwsbrieven

Herken je dit? Je wil op een website software uitproberen om te kijken of deze naar de wensen van jouw onderneming voldoet. Bij het uitproberen voer je je e-mailadres in en vanaf dit moment staat de e-mailbox vol met berichten van het betreffende bedrijf. Erg vervelend als de software niet voldeed, maar er is een oplossing! In deze blog laat ik je zien hoe dit voorkomen kan worden en hoe je GRATIS cursussen kunt krijgen zonder in de “SPAM” trechter te belanden.

spam in je emailbox

10 minute email is een ideale (en gratis) oplossing voor het uitproberen van software, of te gebruiken voor gratis cursussen waarbij een e-mailadres invoeren verplicht is.

Wat doet 10 minute email?

Precies wat de naam zegt. De website geeft je bij een bezoek direct een uniek e-mailadres met inbox die maar 10 minuten bestaat en daarna weer verwijdert wordt. Dit voorkomt veel spam.  Je kopieert het e-mailadres vanaf de website en gebruikt deze vervolgens voor een aanmelding.  De bevestigingsmail met eventuele download of activeringslink komt vervolgens in de tijdelijke inbox op de website van 10 minute email.

Hiervandaan download of activeer je de aanmelding. Alle e-mails die het bedrijf vanaf dit moment verzend, worden naar een niet bestaand e-mailadres gestuurd.

"Spam is een verspilling van de tijd van de ontvangers en een verspilling van het optimisme van de afzenders".

Waarom deze anti spam tool gebruiken?

Geef je eigen e-mailadres

Als de software is getest en je er voor kiest om deze te gaan gebruiken voor je business, wijzig het account op de website dan wel naar je echte e-mailadres om essentiële e-mails te kunnen ontvangen.

Delen
Delen
Delen
Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.